i nic się nie otwiera. Ponadto wpisując w start=> uruchom msconfig lub regedit nic się nie uruchania, kombinacja ctrl+alt+delete też nie otwiera menadżera zadań! Mam jeszcze w autostarcie aplikacje SVCHOST. Co to jest za syf???
Drógi problem to resety kompa oraz miganie ekranu. Wygląda to tak że monitor robi się czarny i po ok 1sek włącza się spowrotem, a czasami komp się sam resetuje. Problemy te pojawiły się po założeniu neostrady i najczęściej występują gdy mam otwartych kilka programów lub stron www. Może to być problem przegrzewania procesora??? Zamieszczam temperatury:
oraz konfiguracje kompa:
Proszę o pomoc bo mam już dość tego komputera!!!
 Dodam tlko że format był robiony ok miesiąca temu przed założeniem neostrady...
 Dodam tlko że format był robiony ok miesiąca temu przed założeniem neostrady...				

nie zauważyłem.....no to chyba zostaje mój sposób....chyba że nie możesz to się męcz dalej
  nie zauważyłem.....no to chyba zostaje mój sposób....chyba że nie możesz to się męcz dalej  

Programy się włączają, ale monitor ciągle "gaśnie", a przed chwilą sie zrestartował!!!
 Programy się włączają, ale monitor ciągle "gaśnie", a przed chwilą sie zrestartował!!!  Dzieje się tak jak np. zaczynam otwierać więcej okien w przeglądarce. Ma ktoś jakieś pomysły o co może chodzić??? Zdjąłem obudowe z kompa i temperatura procka wynosi teraz ok 55 stopni, płyty głównej ok 35, dysku twardego ok 46.
  Dzieje się tak jak np. zaczynam otwierać więcej okien w przeglądarce. Ma ktoś jakieś pomysły o co może chodzić??? Zdjąłem obudowe z kompa i temperatura procka wynosi teraz ok 55 stopni, płyty głównej ok 35, dysku twardego ok 46.