Nie chce mi się wklejać opisu gry
 macie to na serwisach growych

Tutaj znajdziecie mój filmik z gry: http://www.youtube.com/watch?v=CjBUlG1E_1k

Bo nie wiem czy się opłaca to załatwiać sobie
 Bo nie wiem czy się opłaca to załatwiać sobie 

kajtekjr napisał(a):Grał już ktoś na X360 ? Niby jeszcze na półkach sklepowych nie ma, ale wiadomo nie każdy chodzi po gry do sklepu

no więc gdy włączam grę pokazuję się napis Shift 2 Unleashed i jest to ładowanie trwa nie całe 3 sek i nagle gra się wyłącza i nic się nie dzieje wie ktoś co jest grane ?
 no więc gdy włączam grę pokazuję się napis Shift 2 Unleashed i jest to ładowanie trwa nie całe 3 sek i nagle gra się wyłącza i nic się nie dzieje wie ktoś co jest grane ?

Nie mogę jeszcze opanować wchodzenia w zakręty, ale jeździ się całkiem przyjemnie ^^
 Nie mogę jeszcze opanować wchodzenia w zakręty, ale jeździ się całkiem przyjemnie ^^

,wydali grę na przełomie marca i kwietnia czy to dobry pomysł okaże się w praniu....
 ,wydali grę na przełomie marca i kwietnia czy to dobry pomysł okaże się w praniu.... 

Opłaca się ją kupić za 2 stówy na X360 ?
 Opłaca się ją kupić za 2 stówy na X360 ?

kajtekjr napisał(a):Opłaca się ją kupić za 2 stówy na X360 ?

<=== WWW
 <=== WWW 

ToServeAndProtect napisał(a):KaRi, to pierwszy NFS od czasów 3 w którego warto zagrać
 to  kolejny zepsuty NFS po udanym najnowszym HP>
 to  kolejny zepsuty NFS po udanym najnowszym HP>

pad w ostatecznosci a kierownica  z mniej niz 360 stopni obrotu gorsza niz klawiatura
 pad w ostatecznosci a kierownica  z mniej niz 360 stopni obrotu gorsza niz klawiatura  musi byc  900
 musi byc  900  nie ma bata
 nie ma bata

ToServeAndProtect napisał(a):KaRi, to pierwszy NFS od czasów 3 w którego warto zagrać

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości