lance87 napisał(a): bo samochód szybko przyspiesza i może nas z niego wyrzucić

Vodka - Connecting People
 Vodka - Connecting People 

a wiec chodzi o to ze zainstalowalem gre i jak uruchamiam gre pojawia sie to czarne okienko ale dalej nic sie nie dzieje ;/ ( jakby co mam orginalna gre)
 a wiec chodzi o to ze zainstalowalem gre i jak uruchamiam gre pojawia sie to czarne okienko ale dalej nic sie nie dzieje ;/ ( jakby co mam orginalna gre)

creg napisał(a):Karta graf. : Radeon x1300

bo mam mazde rx8 ale jest cienka bo jak chce przechodzic turnieje do krola driftu to mam problemy i nie moge przejsc ;/
 bo mam mazde rx8 ale jest cienka bo jak chce przechodzic turnieje do krola driftu to mam problemy i nie moge przejsc ;/

arcziQ napisał(a):Anti-aliasing. Mam kartę Radeon 9600 Pro
 , Antec NSK4000, LG L207WT

arcziQ napisał(a):Bartexx u mnie chodzi elegancko, a chciałbym żeby nie było małych artefaktów w trakcie gry

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_34.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawic ten problem.Bartexx napisał(a):arcziQ napisał(a):Bartexx u mnie chodzi elegancko, a chciałbym żeby nie było małych artefaktów w trakcie gry
A na jakich detalach ?

WINDOWS/SYSTEM32 lub SYSTEM
 WINDOWS/SYSTEM32 lub SYSTEM
 katalog gry
 katalog gry

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości