![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

fluid napisał(a):no wiem ze to zakonczenie jakos nie takie ale to bylo tak na szybko montowane
bede robil moze jutro nastepny to bedzie lepiej - obiecuje

tomek_NFS napisał(a):Siemka:D:D moze mi ktoś pomuć?? prosze... Mam problem z uruchomieniem NFS MW prosi mnie o dobry dvd-r:| niewiem o co chodzi próbowałem przez Anti-blaxx przez sd4hide i nic:/ a instalowałem przez DEAMONA i zapisałem obraz z płyty (mam nadzieje ze dobrze) przoszę o pomoc... piszcie na gg 3439005 (nawet jak bede niedostępny)Z GÓRY WIELKIE DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIEMKA

Montujesz go w daemonie i hula
 Montujesz go w daemonie i hula  a no i jeszcze sd4hide przed startem
 a no i jeszcze sd4hide przed startem  
 chcesz pograc wal na google !
  chcesz pograc wal na google ! 

Jak i gdzie zmienić W liczniku mile na KM

mini image montowałem zarówno w daemonie 3.47 i alcoholu..nic nie działa
  mini image montowałem zarówno w daemonie 3.47 i alcoholu..nic nie działa  ciągłe pisze "please insert the correct DVD Rom....." co mam robić??
 ciągłe pisze "please insert the correct DVD Rom....." co mam robić??

Podobała mi się szczególnie sekwencja z wyskokami . A teraz powiedz mi tak :
 Podobała mi się szczególnie sekwencja z wyskokami . A teraz powiedz mi tak :

SaTeJa napisał(a):w jakim programie powstał ten filmik

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości