Witam... ogólnie nie ma tak głównego tematu o tej grze lecz są tylko oddzielne na rożne tematy wiec pozwoliłem sobie zrobić temat bo mam problem w jednym miejscu.(przepraszam jeśli coś zepsułem)
Mass Effect od kiedy go kopiłem i zagrałem na początku wydawał mi się dziwny te łażenie i gadanie choć ta zmiana otoczenia z tym co powiesz i dialogi są boskie lecz jest jak na początku za dożo latania ...biegania ...gadania co przynudza i zajęło mi to trochę aby wydostać się stamtąd ;/.
Chcialbym dodac ze jak dla mnie w tej grze jest najlepsza mimika twarzy w dialogach jaka kiedykolwiek widziałem , misje można rozwiązać tutaj nie tylko za pomocą siły ale również intelektu i sprytu w operowaniu słowami

Graficznie gra się ładnie prezentuje mowie tutaj o wersji Konsolowej bo owa posiadam ale na PC również wygląda pięknie . Gra jest spoko i warta polecenia jak dla mnie b.dobry RPG osadzony w świecie SC-Fi
Otóż mój problem kieruje do tych którzy trochę grali w ta grę i mogą mi pomoc w jednym momencie męczyłem się na rożne sposoby i dalej nie mogę odpalić owego generatora na Nirvanie bodajże pierw tam poleciałem (gdzie są te pająki , zima , śnieg itd

CO do gry jest bardzo rozbudowana ... świat jest ogromny oprócz głównego wątku można wykonywać , szukać rożnych pobocznych zadań po innych galaktykach oraz przedmiotów... bodajże długość samego wątku zamyka się w 12 h ale dodać przeczesywanie innych planet i maxowanie postaci

Zabawa w modernizacje postaci jest spora, umiejętności , przedmioty które można ulepszać przedstawia to się znakomicie jak na RPG przystało a BioWare znane jest z tego ze nie leci w kulki

Dziękuje za pomoc