i poszukac mnie to zajelo niecale 2 minuty razem ze znalezieniem cracka.....
 i poszukac mnie to zajelo niecale 2 minuty razem ze znalezieniem cracka.....
Registration Name www.piaodown.com 
Serial Number: XasrnsaM0klBto9uG0M6sRZQkcrscnqgskdsRegistration Name webosoft.net
Serial Number: taiIXSdmcTX16HZiagjgsvcskbgllhdqgodq

ArTeX napisał(a):powiem ci jedno jesteś cenzura! THX!!!

MPEG-4 Fast Motion
 MPEG-4 Fast Motion
 MPEG-4 Low Motion
 MPEG-4 Low Motion
 -moze nie dziwne ale mi nie znane) Prosze o informacje ktore bedzie najlepsze...
 -moze nie dziwne ale mi nie znane) Prosze o informacje ktore bedzie najlepsze...

XviD MPEG-4 Codek

czy jest program do sprawdzania roznicy czasu miedzy filmem a napisami (np. zeby mozna bylo sprawdzic o ile pozniej pokazuja sie napisy od filmu lub o ile sek wczesniej... i moze cos hurtowej edycji napisow (np zeby mozna bylo przesunac o 1 lub 2 sek pokazywanie sie napisow
 czy jest program do sprawdzania roznicy czasu miedzy filmem a napisami (np. zeby mozna bylo sprawdzic o ile pozniej pokazuja sie napisy od filmu lub o ile sek wczesniej... i moze cos hurtowej edycji napisow (np zeby mozna bylo przesunac o 1 lub 2 sek pokazywanie sie napisow  ) przyspieszyc lub opoznic
) przyspieszyc lub opoznic 

wiec juz chyba mam wszystko co mi potrzebne... "fluid" Tobie takze dziekuje za pomoc
 wiec juz chyba mam wszystko co mi potrzebne... "fluid" Tobie takze dziekuje za pomoc  co prawda juz rozgryzlem jak przyspieszac wyswietlanie napisow ale jak czegos nie bede wiedzial to sie jeszcze odezwe na gg :]
 co prawda juz rozgryzlem jak przyspieszac wyswietlanie napisow ale jak czegos nie bede wiedzial to sie jeszcze odezwe na gg :]

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości