Epic Games zapowiedział swoje nowe IP zwane Fortnite
Fortnite - Debut Trailer
- moim zdaniem będzie gra oparta o mocny coop (nawiązania do hordy z girsów) połączenie borderlands + minecraft / budowanie fortów, obrona miejsówki, gra wygląda dość bajkowo, ale to EPIC - więc będzie brutalnie - może być niezła gierka.
Bioware, które już na pewno wiadomo tworzy Command & Conquer Generals 2 na silniku Frostbite 2 i będzie w 2013 roku

CNC Generals 2 Debut Trailer
Myślę, że gra będzie trzymała się mocno korzeni, nie będzie już takich wybryków jak to EA robiło po Tiberium Wars i gra po prostu będzie typowym dla tej serii RTSem tylko w pięknej oprawie na cudownym silniku, który w takich grach naprawdę, może sporo zdziałać.
Tony Hawk zapowiedział iż ukaże się nowy Tony Hawk Pro Skater HD
będą miejsówki z jedynki i dwójki gra będzie za 20$ i mają wrócić do korzeni, to dobrze, moim zdaniem bo "dwójeczka" na PSX była niesamowita, a każda kolejna część ciągnęła tą serie w dól - dobrze, że w końcu się nawrócili.
Tony Hawk Pro Skater HD - Debut Trailer VGA 2011
Remedy robi Alan Wake: American Nightmare
Gra ma być oparta o dystrybucje cyfrową i nie ma odbiegać jak sami twórcy się zarzekają jakościowo od pełnoprawnej gry i jak sami możecie zobaczyć po trailerze, będzie MOCNE uderzenie do tego klimat klimat i jeszcze raz klimat.
Alan Wake Amercian Nightmare Debut Trailer
Metal Gear Rising
gra zmieniła producenta, czy to wyjdzie na dobre produktowi, nie wiadomo, ale mnie bo obejrzeniu trailera gra odrzuciła za zbyt japońska aż... nie wiem, może jestem przewrażliwiony, lecz trochę inaczej sobie to wyobrażałem
Metal Gear Rising: Revengeance Debut Trailer
Blizzard ukazał Open Trailer Diablo 3 jak zwykle w pytkę
Diablo III - Opening Cinematic
Mass Effect 3 i walka z reaperem co pokazuje jak wypas i ogromne będą walki z bossami w tej grze
Mass Effect 3 Debut Trailer
Sony ukazało nowy exclusive na PS3 zwany The Last of Us, gra jest tworzona przez Naughty Dog
The Last of Us Debut Trailer
Jak widać gra będzie połączeniem, może Dead Island + Jestem Legendą i survival/horroru ? nie wiem mieszanka, może niezła, ale NG wie co robi, gra będzie oparta na silniku Uncharted i scenki widać kręcone są tak samo przy udziale aktorów podczas mocapu

Exclusive Trailer Hitman : Absolution
Hitman Absolution Debut Trailer
trailer powstał na silniku gry wygląda kozacko i naprawdę fajnie jest zmontowany, jak dla mnie powraca agent 47 w bardzo dobrym stylu i liczę na tą grę w przyszłym roku.
Oficjalny trailer Rainbow Six : Patriots
RS:Patriots Debut Trailer
jeśli gra będzie trzymać poziom fabularny i gejplejowy dla mnie bomba, mało jest taktycznych shoterów, a bardzo lubie ową serie, zobaczymy co z tego wyniknie.
-----------------------
To na razie tyle, jeśli o czymś zapomniałem proszę dopisywać do tematu to uzupełnię