Ostatnio postanowiłem wziąźć się za grafike (troche późno, ale nie zaszkodzi sprobować) Nie bede ukrywał jestem początkujący, ale fascynuje mnie grafika komputerowa sęk w tym, że troche jest przedemną tych rzeczy chciałbym zacząc od czegoś prostego prosiłbym o nazwe programu - jeśli ktoś może to niech wrzuci na rapidshare.com oraz jakis tutorial po tym programi wkońcu od czegoś musze zacząć słyszałem coś o gimp ale nie wiem czy warto na tym zaczynać? Dotychczas bawiłem się jedynie aparatem cykając zdjęcia otoczenia (szarego i brudnego) chciałbym pobawić się troche grafiką ktoż wie może w przyszłości będe super grafikiem
 Potrzebuje kilku rad na start zacząc od jakiegoś prostego programu? (painta znam) czy też odrazu photoshopy itd. Interesuje mnie przedewszystkim asbtrakcja dużo efektów, połączenie ciekawe itd.
 Potrzebuje kilku rad na start zacząc od jakiegoś prostego programu? (painta znam) czy też odrazu photoshopy itd. Interesuje mnie przedewszystkim asbtrakcja dużo efektów, połączenie ciekawe itd. 
Moje GG - 8001006 jeśli by ktoś zechciał pomóc

Pozdrawiam!