Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
karta satelitarna • programosy.pl

• Ogłoszenie:

karta satelitarna

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

KARTA SATELITARNA

Postprzez EMULE132 28 Gru 2005, 01:20

reklama
Mam pytanko czy opłaca się kupić karte satelitarną do kompa. Jak tak to jaka będzie najlepszą i wyposarzona oczywiście w wyjście do TV. Jest możliwość odkodowania Cyfry + bo słyszałem że Cyfra przeszła na nowy system kodowania i na razie bynajmniej (bo w polsce nie ma rzeczy niemożliwych) nie da się oglądać Cyfry. Ale z resztą programów nie ma problemu- mam nadzieje.
Intel Pentium Extreme Edition 2x3.8 GHz HT 64bit
4GB DDR2 533MHz - KingSton ,GeForce 7800GTX 256MB DDR3\256bit x2 SLI HDD 2x250GB
Awatar użytkownika
EMULE132
~user

Dołączenie: 25 Gru 2005, 23:06
Miejscowość: ELBLąG

Re: KARTA SATELITARNA

Postprzez Ledge 28 Gru 2005, 01:29

EMULE132 napisał(a):Jest możliwość odkodowania Cyfry + bo słyszałem że Cyfra przeszła na nowy system kodowania

No, dobrze słyszałeś :D NA**A 2 ..

EMULE132 napisał(a): i na razie bynajmniej (bo w polsce nie ma rzeczy niemożliwych) nie da się oglądać Cyfry

No cyfry nie ale pozostaje jeszcze conax, wystarczyło by zeby T*N wprowadził chociaż 1 program XXX, a ziomale zza wschodniej granicy (i nietylko) zajęłyby sie tym systemem tymsamym Ty oglądałbyś TV* :D:D:D

EMULE132 napisał(a):Ale z resztą programów nie ma problemu- mam nadzieje.

...

PZDR
Ledge
~user

Dołączenie: 19 Sie 2005, 16:58
Pochwały: 110

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości