Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
jakim programem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jakim programem

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

jakim programem

Postprzez netkiler 14 Sty 2007, 01:13

reklama
Witam
Na poczatek opisze o co chodzi.
Źle odinstalowałem grę Return to castle wolfenstein ponieważ zgubiłem plik config z gry.Usunołem folder z grą i myslałem że później gre zainstaluję ale nic z tego.W tej chwili to ani zainstalować ani odinstalować.Wyczyściłem rejestr i wszystkie pliki jakie udało sie przez wyszukaj.
Gra jest pod dosem. Do tej pory użyłem easy recovery żeby przywrócic wszystko co usunięte ale problem tkwi że nie wiem jak te pliki się nazywają i nie moge podać czego szukam.Sama nazwa Return TCW nic nie znaczy ponieważ easy recovery wyszukuje same pliki.
Reasumując albo format albo jest jakiś sposób żeby odnależc co usuniete albo usunąć wszystko do końca tylko nie wiem jak wejść do dosa w XP.MOże ktos sie spotkał z taką sytuacją i wie jakim programem taka sprawę załatwić.
Pisałem w dziale gry ale nic.
Z góry dzieki[/quote]
netkiler
~user

Dołączenie: 18 Cze 2006, 23:02

Postprzez t0d 14 Sty 2007, 11:01

od kiedy ta gra jest pod dosem? w xp nie ma czegoś takiego jak dos - jest tylko wiersz poleceń (cmd) który przypomina dosa - głównie z wyglądu :P

próbowałeś "ręcznie" zainstalować z płyty? (poprzegrywać pliki pk3 do odpowiedniego katalogu)

próbowałeś uruchamiać setup.exe z płyty (nie poprzez program któy się uruchamia przy autostarcie płyty)?
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości