Są może strony z już gotowymi obrazkami na userbar/sygnaturkę? Takie np. z tym spider-menem ? Bo na tej stronce co jest w tutorialu by Napster to te obrazki są z tłem a ja jakoś niemam telantu do usuwania tła. Albo może w photoshopie można jakoś usunąć tło? Bo tą gumką to nie umiem.
 Są może strony z już gotowymi obrazkami na userbar/sygnaturkę? Takie np. z tym spider-menem ? Bo na tej stronce co jest w tutorialu by Napster to te obrazki są z tłem a ja jakoś niemam telantu do usuwania tła. Albo może w photoshopie można jakoś usunąć tło? Bo tą gumką to nie umiem.

Pustelnik napisał(a):Są może strony z już gotowymi obrazkami na userbar/sygnaturkę?

i jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba że wszystkie trolle są takie same
 i jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba że wszystkie trolle są takie same  to takie nudne... może byś dał jeszcze jakieś inne
 to takie nudne... może byś dał jeszcze jakieś inne  to by było bardziej ciekawe
 to by było bardziej ciekawe 

liberyx napisał(a):spoczko

)
)

Dakota* napisał(a):elipsa nie dociagnieta do konca ub.(we wszystkich ub tak jest)
Dakota* napisał(a):logo IE wystarczyloby.
Dakota* napisał(a):Czwarty ub: Wszystko byloby dobrze gdyby nie zielony napis

Dakota* napisał(a):Szosty ub: Ten but na bialym tle - fatalnie to wyglada bo jest pozniej odrazu przjescie na czerwo

Dakota* napisał(a):Ocena calosciowa: 3,5/10
liberyx napisał(a):laczna ocena 3/10
Dakota* napisał(a):Mysle ze krytyka podbuduje cie do solidnej pracy
 a to mój kolejny ubek,lecz zrobiłem go z myślą o sprawdzeniu jak będzie wyglądac elipsa nie zaczynająca się od początku i podwyższająca się.Efekt niezbyt aczkolwiek ubek warty odnotowania
a to mój kolejny ubek,lecz zrobiłem go z myślą o sprawdzeniu jak będzie wyglądac elipsa nie zaczynająca się od początku i podwyższająca się.Efekt niezbyt aczkolwiek ubek warty odnotowania  

http://images1.fotosik.pl/250/90a04081a5f62e4b.jpg

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość