Jak wam się podoba ?
P.S. Moj nick na wielu forach to mi33 stąd ten napis

Powinien być na odwrot co do kolorów
 Powinien być na odwrot co do kolorów  Do tego dochodzą kreski, ktore powinny byc bardziej mocniejsze o jakies 5-10%
 Do tego dochodzą kreski, ktore powinny byc bardziej mocniejsze o jakies 5-10%  Motyw obrazu czaszki przewijający sie przez ub jest dosc ciekawy i przykuiwa uwage
 Motyw obrazu czaszki przewijający sie przez ub jest dosc ciekawy i przykuiwa uwage  Do tego duzy obrazek po lewej stronie UB dodaje uroku UB. Jednak wg. mnie gdyby czaszka "odbijała" się od scianek ub był by on ładniejszy. Do tego dochodzi troche zbyt blady render, powinien być o 5-15% mocniejszy i o 2-3px szerszy
 Do tego duzy obrazek po lewej stronie UB dodaje uroku UB. Jednak wg. mnie gdyby czaszka "odbijała" się od scianek ub był by on ładniejszy. Do tego dochodzi troche zbyt blady render, powinien być o 5-15% mocniejszy i o 2-3px szerszy  

Siusiak napisał(a):Pierwsze co rzuca sie w oczy to napis Powinien być na odwrot co do kolorów

Siusiak napisał(a):gdyby czaszka "odbijała" się od scianek ub był by on ładniejszy

Napis ZAK mógłby być ładniejszy
 Napis ZAK mógłby być ładniejszy  
 kolorystyka trochę sie gryzie z mangą i tymi srebrnymi smugami
 kolorystyka trochę sie gryzie z mangą i tymi srebrnymi smugami
 ramka taka jakaś nijaka, jakby w paincie kwadracik
 ramka taka jakaś nijaka, jakby w paincie kwadracik
 Ocena..hm...
 Ocena..hm...

Poza tym ok -> 8/10
 Poza tym ok -> 8/10

Moze by tak przesunac gostka w lewo
 Moze by tak przesunac gostka w lewo  

:
 :

Co zmienić
  Co zmienić   Co zostawić
  Co zostawić   

adashko napisał(a):Jak teraz Question
 poza tym jakos napis mi nie pasi :]
 poza tym jakos napis mi nie pasi :]

druga sygna bardzo ladna sczegolnie ten zloty kolorek mi sie podoba
 druga sygna bardzo ladna sczegolnie ten zloty kolorek mi sie podoba  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości