Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 invalid package size..... • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
ale najlepsze jest to ... ze zaraz po sciagnieciu podnioslem wersje... a dzisiaj jak chcialem ja nagrac na plyte (zeby isc podniesc kolezance mojej mamy ) to dla pewnosci sprawdzilem czy dziala.. i pliczek nie dzialal... , wiec plytki nie wypalilem ;/
idzie jakos naprawic to ?? zerknalem na inne poprawki i z wszystkimi sie to samo stalo <OMG>
Nie tutaj jest zatem problem - nagraj spokojnie na płytkę i zainstaluj u koleżanki - będzie miała ten sam problem - ale już po instalacji. Problem będzie dopiero po tej poprawce - ale następna będzie się instalować bez problemu. To po prostu "zabezpieczenie", żeby "ne bis in idem".
Przed sekundką zerknąłem- i spokojnie "dla stacjonarnego i ambulatoryjnego"... Z Wrocławia.
Jarek - przeczytaj. "Invalid package" zaczął się po instalacji tego uaktualnienia i w stosunku do wszystkich wcześniejszych poprawek. Nie - wszystkich programów.