)
)  
   moze napisze ktos i wytłumaczy jak dziecku wszystko w punktach jak to zrobic???? PROSZEEEE
  moze napisze ktos i wytłumaczy jak dziecku wszystko w punktach jak to zrobic???? PROSZEEEE  

)
)  

pero90 napisał(a):mam niechcianych uzytkowników

oles2103 napisał(a):A nie wpadłes ze oni moga sobie wyjac i włożyc zworke

pero90 napisał(a):napewno 10 letnia siostra która tylko potrafi pliki mi kasowac i przez to musze czesto formata robic

precel_dozy napisał(a):haslo zaklada sie banalnie wchodzisz do biosu
i po prawj stronie jest password seting lub cos podobnegoi tam wpisujesz haslo
pozdro
 Konta uzytkownikow
 Konta uzytkownikow  Twoje konto
 Twoje konto  Utworz haslo
 Utworz haslo

Podczas startowania systemu trzymaj wciśnięty "DELETE" ,wejdziesz do BIOSu .I tam w głównej tabelce mam możliwość ustawienia hasła do opcji w BIOSie jak i hasła do Windows .Wtedy poszukaj gdzieś po biosie opcji "security...cośtam"(albo coś w tym kontekście)by ustawić w niej na "system" bodajże .Opcja ta wskazuje kompowi na co ma być nałożone hasło ,czyli w naszym przypadku na system :> .Jeśli opcja ta będzie ustawiona na coś innego to nie pojawi się okienko do wpisania hasła i komp się uruchomi normalnie :( .Sprawdź w instrukcji obsługi twojej płyty głównej ,tam powinno to być opisane w dziale BIOS

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości