aha i mam juz 30% gry a nie poznalem jeszcez zdanego stylui walki kiedy poznam ?
 GTA IV to nie San Andreas ... ludzie
  GTA IV to nie San Andreas ... ludzie

biker17ster napisał(a):jak ktoś wie co z tym zrobić to z góry dzięki za pomoc !

Joy napisał(a):tam w polach gdzie powinno pisac tak jak np. dalej ,anuluj albo po angielsku jak w normalnej grze czy jakiej kolwiek instalce to mam kwadraty i inne znaki
Joy napisał(a):kamera mmi lata

i weim dobrze tylko napisalem tak czy jest inna mozliwosc bo kto by kopiowal cracka do ogrinala.Ale widac ze nawet przy orginale to trzeba robic to naprawde udalo mi sie przerobic ta gre na pc (a pisali ze bedzie lepiej wygladac i wogole ze to bedzie hit ponadczasowy ,wie mze jest ale te problem niszcza gre i t obardzo tak jak nieudany zbytnio patch ,ktory obniza wymagania i przyokazji czasami ujawnia mowe bledy zwiazane z gra (chodzi mi o bledy z uruchomieniem i sterowaniem - kamera itd.)
  i weim dobrze tylko napisalem tak czy jest inna mozliwosc bo kto by kopiowal cracka do ogrinala.Ale widac ze nawet przy orginale to trzeba robic to naprawde udalo mi sie przerobic ta gre na pc (a pisali ze bedzie lepiej wygladac i wogole ze to bedzie hit ponadczasowy ,wie mze jest ale te problem niszcza gre i t obardzo tak jak nieudany zbytnio patch ,ktory obniza wymagania i przyokazji czasami ujawnia mowe bledy zwiazane z gra (chodzi mi o bledy z uruchomieniem i sterowaniem - kamera itd.) 

Co ty za bzdury wpisujesz to się w głowie nie mieści najlepszą na rynku kartą jest Radeon 4870x2 od 4850 lepsze są GTX 280, gtx 260, (9800GTX, 9800GTX+ zależy od gry), 9800GX2, hd4870 i 4870x2.Joy napisał(a):radeona 4850(tego teraz nalepszego na rynku ale 512 mb)
Joy napisał(a):co mi sie wydaje ze to jest kiepski zart

Joy napisał(a):I prosze zeby ktos napisal czy ma normalna instalke tej gry bez lakikolwiek dzwinych znakow.

znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV
 znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości