Dzięki wszystkim którzy i pomogli a zwłaszcza użytkownik zwoli, jestem wam dłużny
  Dzięki wszystkim którzy i pomogli a zwłaszcza użytkownik zwoli, jestem wam dłużny  

zwoli napisał(a):wiem co mowie bo sam mam 9600 i gram na niej ;]

Piotrek_1993 napisał(a):Będzie wszystko chodziło cacy na maxa??

Piotrek_1993 napisał(a):Będzie wszystko chodziło cacy na maxa??

wojtas napisał(a): Piotrek_1993 napisał(a):Będzie wszystko chodziło cacy na maxa??
nie sądze... za słaba grafika moim zdaniem

powiem ci ze jak jest to napewno droga nie ma sensu kupywac
 powiem ci ze jak jest to napewno droga nie ma sensu kupywac

empty napisał(a):Mam pytanie odnośnie grafy
Mam SP3, zainstalowanego najnowszego patcha do gry, nowe stery dzisiaj ściągane i przeinstalowan
Gdy wchodzę do gry to widzę tylko tekstury parę metrów do przodu z 2m a dalej ciemno pusto
Wie ktoś czy to błąd gry czy za słaby komp

Piotrek_1993 napisał(a):Witam.
Mam zamiar kupić tą grę i chciałbym się zapytać, czy pójdzie mi wszystko na max detalach.
Mój komp:
Radeon HD4850
4 GB RAMu
Intel core 2 Duo 2,66 GHz
Będzie wszystko chodziło cacy na maxa??
 Bo były problemy z karatami z serii HD48XX, ale nie wiem jak jest po patchu ;] Sam Rockstar napisał że stworzył grę na komputery przyszłości..
 Bo były problemy z karatami z serii HD48XX, ale nie wiem jak jest po patchu ;] Sam Rockstar napisał że stworzył grę na komputery przyszłości..  ..a tak naprawdę wyszło słabe przeniesienie z X360
 ..a tak naprawdę wyszło słabe przeniesienie z X360 

tak jak w gta sa ze bede mogl miec paru gosci i isc sie bic
 tak jak w gta sa ze bede mogl miec paru gosci i isc sie bic  bo jestem w drugim miesice po tej misji co mi spalili dom i narazie nic takiego nie ma
 bo jestem w drugim miesice po tej misji co mi spalili dom i narazie nic takiego nie ma

Piotrek_1993 napisał(a):To jaką trzeba mieć kartę graficzną, żeby wszystko na maxa chodziło??

Budosz napisał(a):za słaby kompa. A w opcjach jak masz ustawione?

albo 3 4870 x2 co jest a wykonalne z powodu corssfire który obsługuje do 4 radzeni ;P
 albo 3 4870 x2 co jest a wykonalne z powodu corssfire który obsługuje do 4 radzeni ;P

Cell napisał(a):1. Gdzie gra trzyma save?

Cell napisał(a):Mam 2 pytania:
2.Co mam zrobić, aby dostać pracę od Bruciego (Job)? wykonałem już dla niego wszystkie misje, mogę wzywać helikopter i brać udział w wyścigach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości