MUTOPOMPKA napisał(a):2. Jak już o warnach mowa i banach. Popatrzcie, że "starzy wyjadacze" NIE NARZEKAJĄ!!!!! Tylko "młodzież". Najwięcej krzyku robi. Ciekawe, czemu?
Może i racja, ale z jednym ze "starych wyjadaczy" gadam często na GG i on również narzeka, więc to nie jest reguła.
MUTOPOMPKA napisał(a):3. Ciekaw jestem, jaka jest średnia wieku userów tu na forum. Podejrzewam, że około 15-17 lat. Już sam wiek, ma wiele do powiedzenia o człowieku. Tak samo tu na forum. Jakoś po postach widać, że ta średnia moja jest ZAWYŻONA!!!! Ponad 90% postów jest ŹLE NAPISANA!!!!
Może i ma wiele do powiedzenia, ale nie w każdym przypadku, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka... Niektóre posty są faktycznie n/c, pewnie i mi czasem wyjdzie jakiś bzdurny post ale mimo mojego wieku (13 lat - ale co ja poradzę) staram się nad tym panować...
MUTOPOMPKA napisał(a):Ciężko Wam do K.U.R.*.* N.Ę.D.Z.Y napisać KONKRETNIE o problemie??? Podac wszystkie dane dot. problemu? A potem płacz i niezadowolenie, że "nabijanie postów" przez userów, które prowadzi do "burdelu".
To też nie każdego dotyczy, ale rozumiem o co Ci chodziło
 No i tu z przykrością muszę przyznać że większość tych, o których mówisz jest w moim wieku... Ja też nie jestem doskonały
 No i tu z przykrością muszę przyznać że większość tych, o których mówisz jest w moim wieku... Ja też nie jestem doskonały  ale postawię Kubusia temu kto znajdzie dwa moje nabite posty.
 ale postawię Kubusia temu kto znajdzie dwa moje nabite posty.MUTOPOMPKA napisał(a):Nagminne jest także "zabawianie się w moderatora". Po kiego pisze(cie): "nie ten dział", "uważaj, bo warna dostaniesz", to nie forum o ....... itp. Są moderatorzy -> Oni są od tego i wsparcie. Też za to należałoby warnować! Ale tego nie robimy!
Mnie to też denerwuje. Taki koleś który zarejestrował się tydzień temu, ma 15 postów pisze że zaraz dostaniesz warna
 Porażka...
 Porażka...MUTOPOMPKA napisał(a):Także na zakończenie -> popatrzcie jak chcecie, aby forum wyglądało gdybyście to Wy nim zarządzali i róbcie tak, jak Wam się wydaje jak inni chcieliby, aby było. I wtedy będzie dobrze. Oby.
Żeby jeszcze było więcej userów którzy nie tylko "biorą" ale i sami coś "dają", jakiś wkład w to forum...
1. Już nie raz pisałem o tym, co tu zaczyna się dziać. I co? I NIC! Każdy, kto się wypowiadał przyznawał mi rację (no, prawie każdy). I co? I NIC!
Mam wrażenie że 70% "nowych" userów którzy przyznali Ci rację robiło lizu-lizu

Aha - właśnie - co do tego - lizustwo się szerzy
 I do kilku osób
 I do kilku osób  - ten post nie ma na celu podlizania się, tylko wyraża moje zdanie. Tyle.
 - ten post nie ma na celu podlizania się, tylko wyraża moje zdanie. Tyle.
PZDR

Jak wam się nie podoba można go wyłączyć
 Jak wam się nie podoba można go wyłączyć