Amilad napisał(a):"kabel" w Wsparciu powoduje sytuacje niekiedy ,że user otrzymuje niesłusznie warn-a zastanawia mnie to jak do tego dochodzi? Czyja to jest wina Moderatora czy user-a?
jeżeli user, który nie zasłużył sobie na warna(np. 
taki user, który wcześniejszym zachowaniem zasłużył na warna się do tych osób nie zalicza) dostał go niesłusznie, to po pierwsze jeżeli się to zdaża to bardzo rzadko, po drugie jeżeli napisze PW do osoby, która dała mu warna i wytłumaczy sytuację to zostanie on zapewne cofnięty
No, ale bez przesady, tak źle to tutaj nie ma, może władza jest trochę za bardzo surowa, ale gdyby byli bardziej łagodni to by było jeszcze gorzej, bo każdy by robił co by chciał.
Moim zdaniem jednak osoby, które zasłużyły się dla forum powinny być lepiej traktowane, niż osoby, które są nowe, jakie to osoby każdy potrafi wywnioskować, można by przymykać oko na ich niektóre przewinienia, jako, że pomagają się forum rozwijać.
Nie wiem, jak było kiedyś, ale z wypowiedzi wielu userów wynika, że było dużo lepiej, więc fajnie by było, jeżeli forum powróciło by do tych czasów, które wszyscy zachwalają
I to by było tyle z mojego wywodu, idę spać 

Razziel napisał(a): a żeby nie było OT to dodam że głosowałem "D"
i tyle