Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 drukowanie pod dos - em • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
mam problem posiadam program działający w śodowisku dos-a i chcę wydrukowac z niego dane i wszystko jest ok tylko nie dopasowuje on zawartości do wielkośći kartki i ucina tekst w połowie. próbowałem zmieniac coś w windowsie ale to nic nie daje. Podejrzewam że trzeba zmienić coś w dosie ale niestety nie jestem obeznany w tym systemie.
Będe wdzięczny za każdą pomoc
lobo a nie możesz tych danych skopiować np. do Worda ?
...To do czego dąże to nie tylko pieniądze wiedza że dobrze wiem a nie sądzę miłość chcę dostać i okazać serce, chyba nic więcej tam odnajdę szczęścię...
Jaki masz program - to podstawa. W ustawieniach progsa masz opcję drukowanie.
Niektóre programy DOS-owe muszą mieć drukarkę igłową.
Za mało informacji napisałeś.