przez Zolmar 19 Lip 2010, 20:44
Ja mam inny problem zwiążany z przyczepą.
Grałem w demo DIRT 2 i nie miałem problemów. Zainstalowałem (legalnego) DIRT 2 i po wejściu do przyczepy nie mogę kierowac się swobodnie do różnych punktów w przyczepie (jak np w DIRT 1) tylko gra kieruje mnie z uporem maniaka do mapy a potem tylko do wyjścia na plac z ludźmi i do wyścigu. Bez rozegrania choćby 100 metrów wyścigu nie mogę wrócic do przyczepy z placu z publicznością i z niej wyjść.
Drugi problem się zrobił "sam niechcący".
Przy próbie wyjścia z gry (z przyczepy) gra się zawiesiła. Po wciśnięciu kombinacji ALT+TAB brak reakcji. Po resecie kompa gra się uruchamia w trybie... okienka i ni cholery żadne znane mi kombinacje klawiszy nie pomagają jej "wrócić" do trybu pełnoekranowego :-))))))
XP p2; ASUS EAX1950XTX; Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof + Logitech Z-5500 Digital; WinFast DTV200H; Intel Core2 Quad Q9550 @ 2,83 GHz + Scythe Infinity; ram 4 GB Geil Ultra 800 Mhz DDR2 Cas 4 dual; dyski 4 (max 1,5 GB); nagrywarka DVD LG oraz odwarzacz Blue-Ray LG; ASUS P5W DH Deluxe; Chieftec 750 W; Logitech G25 Racing Wheel; tablet Wacom Intuos 3 A6 Wide; mysz MS SideWinder X5; klawiatura MS SideWinder X6; Dell UltraSharp 3008WFP;