Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ciągłe restartowanie systemu • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Mam taki Problem.Otóż mam laptopa i na poczatku chodzil OK ale z czasem zaczal sie w czasie pracy restartowac system.Na poczatku nie bylo to czesto może 2 razy w tygodniu.Ale ostatnio zaczelo sie to robic coraz czesci az do tego stopnia ze ostatnio nie moge wogole wejsc do systemu.System zaczyna sie ladowac i po chwili restarcik i od nowa.Czasem tylko wystepuje wybranie trybu w jakim ma system zostac urchomiony.Nie wiem czy to wina sprzetu czy systemu.Dodam ze latop jest nowy i ma jakies 4 miesiace.Oddalem go na gwarancje wrocil po 3 tygodniach i dalej to samo :what: .W serwisie zrobili tylko update BIOSu i to wszystko.Poradzcie mi co mam zrobic czy to jaks wada sprzetu czy systemu WinXP. :what: POMÓŻCIE PROSZE
Wiem tylko wiecie jak to w serwisach nie wiedza co zrobic to update BIOSu i tyle.Dzwonilem jeszcze raz i przeprosili i powiedzieli zebym go wyslal jeszcze raz to do niego lukna.Mam nadzieje ze tym razem naprawia.Nie mam cierpliwosci do jakichkolwiek serwisow.Dam znac czy udalo mi sie cos zdzialac