... ale co ja tutaj tobie wypisuje, przecież ty o tym dobrze wiesz
 eehh... przepraszam
  eehh... przepraszam  

eehh... przepraszam
  eehh... przepraszam  

<=== WWW
 <=== WWW 

i jestem wystawiony jak jakaś kaczka na odstrzał
 i jestem wystawiony jak jakaś kaczka na odstrzał  
  ).  Raz się zdążyło że dorwałem T-90 no i trochę tam zwojowałem 6 ustrzeliłem
).  Raz się zdążyło że dorwałem T-90 no i trochę tam zwojowałem 6 ustrzeliłem  zanim mi tanka nie rozwalili.
 zanim mi tanka nie rozwalili. , posiadam wersje na PS3 i z celowaniem trochę mi nie idzie, myślę że na PC byłoby o wiele łatwiej.
, posiadam wersje na PS3 i z celowaniem trochę mi nie idzie, myślę że na PC byłoby o wiele łatwiej. 

Garfield napisał(a):I jeszcze tylko jedno małe pytanko, mianowicie w multi jest terminal z którego można sterować małym zwiadowczym helikopterkiem, raz dostałem się do tego i nie moglem wejść/sterować helikopterem (wyskoczyło mi na tym ekraniku "no entry" czy jakoś tak) i tu moje pytanie, trzeba zdobyć jakieś tam punkty doświadczenia żeby móc z tego korzystać, czy może trzeba jakiś czas odczekać zanim znów będzie dostępny helikopter, czy trzeba jakąś specjalną klasę do tego wybrać?

<=== WWW
 <=== WWW 

w końcu podszedłem zmieniłem na M93-r i padł jak belka
  w końcu podszedłem zmieniłem na M93-r i padł jak belka 
 ja nie narzekam, wiem fanboy ze mnie
 ja nie narzekam, wiem fanboy ze mnie 

<=== WWW
 <=== WWW 

w Becie na PC pamiętam, nie potrafiłem latać i faktycznie styl z BF2 był o wiele lepszy bo tam to również profesjonalnie się latało.
 w Becie na PC pamiętam, nie potrafiłem latać i faktycznie styl z BF2 był o wiele lepszy bo tam to również profesjonalnie się latało. 

<=== WWW
 <=== WWW 

kjubus napisał(a):edit: zmiany w najnowszym patchu
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7687082,Bad_Company_2___koniec_z_posmiertnymi_punktami.html
 Zobaczymy czy DICE popatrzy na te sondy na forum EA i się zasugeruje nimi robiąc następne patche.....
 Zobaczymy czy DICE popatrzy na te sondy na forum EA i się zasugeruje nimi robiąc następne patche.....

<=== WWW
 <=== WWW 

no ale coz, trudno, jakoś nie będzie mi tego szkoda
 no ale coz, trudno, jakoś nie będzie mi tego szkoda  co do pkt i kamikaze, pfff
 co do pkt i kamikaze, pfff 

<=== WWW
 <=== WWW 

<=== WWW
 <=== WWW 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości