Ponad 10h mam nabite, jest dobrze :> 11 level tylko przez te głupie EA Online walnęło disconna i znowu muszę nabijać te 4k na 11...
 Ponad 10h mam nabite, jest dobrze :> 11 level tylko przez te głupie EA Online walnęło disconna i znowu muszę nabijać te 4k na 11...				

nawet jeśli zagrozisz sądem
 nawet jeśli zagrozisz sądem  z tym to tylko do producenta
 z tym to tylko do producenta

i już uleczony jesteś. max 5 sekund stania przy apteczce
 i już uleczony jesteś. max 5 sekund stania przy apteczce 

jak patrze na te wszystkie filmiki to aż mnie skręca że jeszcze jej nie mam, ale szkoda że nie jest za 100 zł
 jak patrze na te wszystkie filmiki to aż mnie skręca że jeszcze jej nie mam, ale szkoda że nie jest za 100 zł   i nie wiedziałem że da sie jakieś tańsze klucze kupić a swoją drogą to EA musi chyba popracować nad serwerami bo coś ludzie sie skarżą na to że nie mogą wchodzić do rozgrywki MP a przecież tylko o to chodzi. no nic będę dążył do jej zdobycia. Pozdro
 i nie wiedziałem że da sie jakieś tańsze klucze kupić a swoją drogą to EA musi chyba popracować nad serwerami bo coś ludzie sie skarżą na to że nie mogą wchodzić do rozgrywki MP a przecież tylko o to chodzi. no nic będę dążył do jej zdobycia. Pozdro 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości