gra jest świetna
 gra jest świetna  teraz tylko czekać na premiere
 teraz tylko czekać na premiere  Wg mnie polscy lektorzy spisali się bardzo dobrze. warto ich posłuchać. jednak jak wiadomo oryginał to oryginał i nic go nie zastąpi
 Wg mnie polscy lektorzy spisali się bardzo dobrze. warto ich posłuchać. jednak jak wiadomo oryginał to oryginał i nic go nie zastąpi  jednak gra nie jest taka prosta
 jednak gra nie jest taka prosta  na NORMALu zdarzyło mi się że zginąłem nie wiadomo jak i skąd do mnie strzelali. Wszelki kurz naprawdę potrafi przeszkodzić ograniczając skutecznie widoczność.
 na NORMALu zdarzyło mi się że zginąłem nie wiadomo jak i skąd do mnie strzelali. Wszelki kurz naprawdę potrafi przeszkodzić ograniczając skutecznie widoczność.

to dobrze, walnie się od razu Harda, aby mieć spokój z SP i weźmie się za MP.
 to dobrze, walnie się od razu Harda, aby mieć spokój z SP i weźmie się za MP.

pewnie będziesz kilka razy przechodzić po to by zgarnąć wszystkie "NADAJNIKI" tzn zniszczyć je. takie jak cele w trybie MP
 pewnie będziesz kilka razy przechodzić po to by zgarnąć wszystkie "NADAJNIKI" tzn zniszczyć je. takie jak cele w trybie MP  chyba że będziesz od razu z poradnikiem
 chyba że będziesz od razu z poradnikiem 

bo sztabki złota dawały w kość
 bo sztabki złota dawały w kość 

<=== WWW
 <=== WWW 

?
 ?  zapewne NIE
 zapewne NIE 

Copy both txt files from crack directory to have a working mouse/keyboard!
Also, renaming BFBC2Game.exe to BF2.exe fixes white textures and some other glitches.

Szanowny Kliencie
Dystrybutor gry Battlefield: Bad Company 2 - Edycja Limitowana + bonus! [PC] przekazał nam informację o zmianie jej daty premiery. Obecnie premiera planowana jest na 2010.03.01. W związku z tym realizacja zamówień zawierających ten produkt nastąpi w okolicy wyznaczonej daty.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości