Pozostały mi dwa achievement'y z kampanii i jeden dotyczący przejścia gry na HARD. Oczywiście pozostał mi tryb Co-Op i dużo rzeczy na multi co na pewno wydłuży zabawę z tym tytułem

Ogólnie rzecz biorąc najbardziej wkurzającą rzeczą jest to że niektóre achievement'y trzeba robić tak, że nie można wczytać checkpointu i trzeba robić cały rozdział od początku a achievement jest pod koniec np. achievement "The Professional" gdzie trzeba złapać gościa przed upływem 2 minut 30 sekund

A oprócz tego super gierka

ja miałem tak ze więcej bylem zabijany niz zabitych.. okolo 150... wiec wchodzę na zespołowy Dm.. i upatrzyłem sobie mapkę..przeprawa przez sekwane
 ja miałem tak ze więcej bylem zabijany niz zabitych.. okolo 150... wiec wchodzę na zespołowy Dm.. i upatrzyłem sobie mapkę..przeprawa przez sekwane 

Miałem wątpliwości przed premierą czy chociaż na średnich pogram a tu proszę, detale na High i FPS nie spada poniżej 45
 Miałem wątpliwości przed premierą czy chociaż na średnich pogram a tu proszę, detale na High i FPS nie spada poniżej 45