Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 aston • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
a) WindowsBlinds -> może być b) Samurize -> uuuuu.... a nawet jeszcze wiecej. Tylko dla "laikow" ciezki do nauki a tym bardziej do zrobiebnia sobie samemu wygladu
c) StyleXP -> maly, prosty, zżera zasobów zdeko...
Thome napisał(a):Tylko ponoć Windows Blinds dużo pamięci zabiera ...
Nie wiem, bo nie "testowałem". Zresztą.. Który "upiększacz" nie żre ramu??? Każdy połyka ileśtam MB. Jeden więcej inny mniej. Tu masz przykładowy zrzut ekranu mojego pulpitu z Astona (jeszcze klepie go w wolnej chwili):