przy neo 512. Plik zawiera tylko 744 MB i musze przyznac ze jest niezle spakowany jesli ktos chce to podam link eD2K to zapraszam na pw
 przy neo 512. Plik zawiera tylko 744 MB i musze przyznac ze jest niezle spakowany jesli ktos chce to podam link eD2K to zapraszam na pw  

U nas zawsze cos jest nie tak...z mułem. A u kumpla śmiga pięknie.. Ale Azureus jest dla nas lepszy, obsługuje torrenty i jest o niebo szybszy od eDonkey'ów
 U nas zawsze cos jest nie tak...z mułem. A u kumpla śmiga pięknie.. Ale Azureus jest dla nas lepszy, obsługuje torrenty i jest o niebo szybszy od eDonkey'ów  A Tobie ,co pociągnąłeś sobie AOE3 700mb to Tylko pogrtulowac cennego znaleziska
 A Tobie ,co pociągnąłeś sobie AOE3 700mb to Tylko pogrtulowac cennego znaleziska 
SkyKRET napisał(a):NIe, nigdzie spolszczenia nie znajdziesz. może kiedyś wyjdzie ale sądzę że się nie doczekasz, a co do Twojego problemu "napastnik" to przyznam że nie mam zielonego pojęcia, Co dolego Twemu kompowi (bo napewno nie grze) Ja mam tę sama wersję co Ty i wszystko śmiga.a tak właściwie to Chciałbym powrócić do sprawy zanikającego dźwięku w AoE3 Czy nie wie ktos czasem c,czy jest do tego jakiś path ? I co na ten temat sądzicie ..
 teraz porzyczyłem koledze zeby sprawdził...
 teraz porzyczyłem koledze zeby sprawdził... 

tak sobie myśle jak tobie działa i masz to samo co ja... to moze mam za mało Ghz ? bo takto to 240 GB 640Mb ram ge force 5600 Ultra (troche słaby:/) no i PIV 1.5 Ghz
 tak sobie myśle jak tobie działa i masz to samo co ja... to moze mam za mało Ghz ? bo takto to 240 GB 640Mb ram ge force 5600 Ultra (troche słaby:/) no i PIV 1.5 Ghz  jak myślisz ?
 jak myślisz ? 

, a jeśli nie chce Ci się tego robić, to sądze że przydałby Ci się format, potem instalacja Jakiegos DOBREGo antivira jak np. nort 2004 (i wyższe) i przeglądarkę firefox. a jeśli nic Ci się nie chce to niewiem co robić
 , a jeśli nie chce Ci się tego robić, to sądze że przydałby Ci się format, potem instalacja Jakiegos DOBREGo antivira jak np. nort 2004 (i wyższe) i przeglądarkę firefox. a jeśli nic Ci się nie chce to niewiem co robić  
  , że zdjęcie jest zmontowane.  pzdr all
, że zdjęcie jest zmontowane.  pzdr all 

:|  a mam 640 Mb pamieci ram i 256 grafiki
  :|  a mam 640 Mb pamieci ram i 256 grafiki 

jakby kosztował 10 zł to by na półkach tego nie było
 jakby kosztował 10 zł to by na półkach tego nie było  gra na pewno super.
 gra na pewno super.
napastnik3 napisał(a):bo takto to 240 GB 640Mb ram ge force 5600 Ultra (troche słaby:/)

) i myśle że mi pójdzie
 ) i myśle że mi pójdzie  

)
)

no Ponury dobry wybór tez sie zastanawiam czy sobie jej nie kupic bo to co mam niemoge zainstalowac jakis błąd
 no Ponury dobry wybór tez sie zastanawiam czy sobie jej nie kupic bo to co mam niemoge zainstalowac jakis błąd 

moze wiesz o co chodzi ?
 moze wiesz o co chodzi ? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości