dami1988 napisał(a):jest to program umożliwiający automatyczną analizę czasu pracy kierowców w oparciu o tarczki tachografów.

Że tak...Kodzio napisał(a):Że co?, że jak?
 http://www.sofiba.pl/polscan.html
 http://www.sofiba.pl/polscan.html

)
) 

EDIT
 EDIT  

No właśnie też to znalazłem ale po co komuś program do analizy tachografów?  czy jak to sie tam zwie 
   i na tej podstawie moga kierowcy wlepic mandat np. na to ze 5 miesiecy temu przekroczyl dopuszczalna predkosc dla samochodow ciezarowych powyzej 3.5T (jest to 85km/h o ile mnie pamiec nie myli) a pracodawcy ze nie przestrzega czasu pracy bo kierowca jezdzil wiecej niz te przepisowe 8h
  i na tej podstawie moga kierowcy wlepic mandat np. na to ze 5 miesiecy temu przekroczyl dopuszczalna predkosc dla samochodow ciezarowych powyzej 3.5T (jest to 85km/h o ile mnie pamiec nie myli) a pracodawcy ze nie przestrzega czasu pracy bo kierowca jezdzil wiecej niz te przepisowe 8h

fluid23 napisał(a):predkosc dla samochodow ciezarowych powyzej 3.5T (jest to 85km/h o ile mnie pamiec nie myli)

dealeroki napisał(a):fluid23 witam a nie moglbys zalatwic programu tacho scan poniewaz tez by sie przydal a jest on nam potrzebny na lekcje Spedycji i dlategfo szukamy takich programow a kształcimy sie w technikum transportowym

Dyrko by wyleciał szybciej od pocisku    z PM wz. 63
 Dyrko by wyleciał szybciej od pocisku    z PM wz. 63  

Robertj napisał(a):fluid23 napisał(a):predkosc dla samochodow ciezarowych powyzej 3.5T (jest to 85km/h o ile mnie pamiec nie myli)
Oj chyba myli

kemot301 napisał(a):dealeroki napisał(a):fluid23 witam a nie moglbys zalatwic programu tacho scan poniewaz tez by sie przydal a jest on nam potrzebny na lekcje Spedycji i dlategfo szukamy takich programow a kształcimy sie w technikum transportowym
Hej, nie rozpędziłeś się. Taki program z licencją to trzeba kupić. Nikt w szkole nie zainstaluje pirata

Dyrko by wyleciał szybciej od pocisku z PM wz. 63

Pzdr

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości