• Ogłoszenie:

Zmiana tapet ?

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Zmiana tapet ?

Postprzez SergieJRD 22 Wrz 2011, 18:53

reklama
Witam, poszukuje programu ułatwiającego zmienianie tapet. Mianowicie chodzi mi o to aby program zmienia automatycznie tapetę na komputerze w dany dzień. Np ustawiam aby 23 maja ustawił taka tapetę, a 1 czerwca inna, itd. Zgrałem już sporo programów zmieniających tapety automatycznie ale nigdzie nie znalazłem takiej funkcji, jednie jest zmiana tapety co okreslony czas (np.3gdzoiny)albo co drugi dzień. Czy ktoś możne zna program którego potrzebuje. Z góry thx za odpowiedzi.

Dodano Dzisiaj, 22:52:
Żaden megamózg nie potrafi mi pomóc ?
Awatar użytkownika
SergieJRD
~user

Dołączenie: 22 Wrz 2011, 18:47

Zmiana tapet ?

Postprzez Okocza 23 Wrz 2011, 21:34

Proszę zmienić nazwę tematu na bardziej dokładną, mówiącą więcej o problemie. Tak, aby przeglądający forum, zanim kliknie w Twój temat, wiedział o czym on jest. Aby zmienić temat kliknij w pierwszym swoim poście Image
Inaczej temat zostanie usunięty przez moderatora.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: vahamo oraz 85 gości