Co do włamu: jak ktoś jest na tyle głupi, że atakuje cokolwiek ze swojego kompa -> gratulacje za głupote!
Co do haseł: Po co zpisujesz na kompie hasła? PO co wielu z userów jedzie na FF z włączonym zapisem haseł???

I na dodatek w systemie WIndowsXP na koncie administracyjnym?
Gratulacje! Po prostu gratulacje! Tyle pisze się o bezpieczeństwie sieci i komputerów, zabezpieczeniach antywirusowych/firewalli. Ilu z Was ma zainstalowane i oczywiście USTWIONE firewale, antywiruchy?
Ja osobiście korzystam z FF w Ubuntu 9.04, zapora gotowa do działania, hasełka zapisane w zeszycie i podczas logowania nie zapisuje mi hasełek. Jest też fajna wtyczka do FF pod nazwą LASTPASS, która ma możlwość zapisywania haseł na szyfrowanej stronie oraz generator bezpiecznych haseł, np: OA#1$@io29 Tak podane hasło jest praktycznie NIE DO ZŁAMANIA!!! Więc nie powinno się używać jednego hasła do wielu logowań na kilku stronach. Każdy login powinien mieć specyficzne hasło, nie takie jak np tomek123.
Ale cóż. Teraz jak to przysłowie mówi: pocałujta w dupsko wójta. Trudno. Zawinęli Ci konta/hasła gdyż nie zrobiłeś nic, aby zabezpieczyć się w tej kwestii. Więc trudno.
A co do Policji: to co powiesz? Ktoś mi zawinął hasło na nk i GG? I jako powód ścigania co powiesz? A nawet jakby złapali kolesia, myślisz, że "odda" ci konta?