[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: t
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: watch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: unwatch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3823: Undefined variable: reports
ze sterwonikami do karty dzwiękowej • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ze sterwonikami do karty dzwiękowej

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

ze sterwonikami do karty dzwiękowej

Postprzez rudy1986 17 Lut 2007, 13:15

reklama
Płyta Główna ASUS P5V-VM Ultra karta zintegrowana zrobiłem formata zainstalowałem windows xp profesionala wszystko ładnie chodzi tylko nie chcą się zainstalować sterowniki od dzwięku prubowałem tez na windowsie xp media center orginał. Błąd wyskakuje taki "Realtek HD Audio driver Setup Failure!" pod koniec instalaci, prubowałem z róznymi sterownikami.Jest to pierwszy format na nowym kompie. prosze o pomoc

[ Dodano: Dzisiaj o 12:16 ]
Service Pack 2 zainstalowany
rudy1986
~user

Dołączenie: 22 Sty 2007, 22:56

Postprzez Quirel 18 Lut 2007, 14:50

Nie instaluj całego oprogramowania tylko same sterowniki z poziomu menadżera urządzeń.
Awatar użytkownika
Quirel
~user

Dołączenie: 17 Maj 2006, 19:22
Pochwały: 20

Postprzez rudy1986 18 Lut 2007, 15:22

tak też próbowałem i cały czas ten sam błąd wyskakuje
rudy1986
~user

Dołączenie: 22 Sty 2007, 22:56

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości