wiem ze juz mialem kiedys podobny klopot ale nie pamietam rozwiazania
 otoz... wpisalem 3x blednie kod PIN, mam kod Puk ale nie wiem co mam wpisac abym mogl dezaktywowac blokade. Na chlopski mozdzek
 otoz... wpisalem 3x blednie kod PIN, mam kod Puk ale nie wiem co mam wpisac abym mogl dezaktywowac blokade. Na chlopski mozdzek  to chodzi o to ze wpisujac sam kod PUK telefon wywala mi "tylko numery awaryjne", pamietam ze trzeba bylo jakas kombinacje znakow wpisac zeby mozna bylo ponownie korzystac z karty. Wie ktos o co chodzi ? prosze o pomoc
 to chodzi o to ze wpisujac sam kod PUK telefon wywala mi "tylko numery awaryjne", pamietam ze trzeba bylo jakas kombinacje znakow wpisac zeby mozna bylo ponownie korzystac z karty. Wie ktos o co chodzi ? prosze o pomoc				

taki glupi nie jestem, tyle ze mam stary aparat telefoniczny i aby wywolac mozliwosc wpisania kodu PUK nalezy uprzednio wpisac jakas kombinacje znakow tyle ze nie wiem jaka.
  taki glupi nie jestem, tyle ze mam stary aparat telefoniczny i aby wywolac mozliwosc wpisania kodu PUK nalezy uprzednio wpisac jakas kombinacje znakow tyle ze nie wiem jaka.

ale
 ale