Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z symulatorem flight gear • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z symulatorem flight gear

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z Symulatorem Flight gear

Postprzez AndrewMan 11 Sie 2006, 17:00

reklama
Mam kompa z prockiem AMD Athlon 1.7 GHz, 256 MB RAM, GeForc-a FX 5500. Ściągłem dziś z internetu darmowy symulator lotu "Flight gear", wszystko pięknie się zainstalowało, ale gdy uruchomiłem, gra się niemiłosiernie zacinała, więc wyłączyłem wszystkie detale i efekty, zmniejszyłem rozdzielczość, ale to nic nie pomogło, dalej się zacina, czy to mój sprzęt jest za słaby, wydaje mi się że nie, więc co się dzieje???
AndrewMan
~user

Dołączenie: 24 Maj 2006, 17:53
Miejscowość: Z daleka

Postprzez Batonn 11 Sie 2006, 17:47

do kart z seri FX max numerek jaki powinno sie wgrywac to 66.93 OSTATECZNIE 71.xx

Czy masz stery do swojej karty, ktore powinno sie instalowac czyli max 66.93.
Jezeli masz nowsze, niz 66.93, to usun sterowniki do grafy, wyczysc rejestr i zainstaluj te stery:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93.html
Awatar użytkownika
Batonn

Dołączenie: 22 Sty 2006, 17:05
Miejscowość: Kraków
Pochwały: 54

Postprzez AndrewMan 11 Sie 2006, 21:18

Ok /dzieź, udało się ale mam inny problem z tą grą, otóż chce zainstalować nową scenerie, śiągłem już ją z internetu i za pomocą tego Instal & Uninstal Scenery chciałem ją zainstalować, ale po wybraniu lokalizacji z plikiem scenerii nic się w oknie nie pojawiło do wybrania co robić???
AndrewMan
~user

Dołączenie: 24 Maj 2006, 17:53
Miejscowość: Z daleka

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości