Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z save do nfs carbon • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Witam, mam dość denerwujący problem z NFS Carbon, otóż po wyłączeniu gry i ponownym włączeniu, kopmputer nie widzi mojego postępu w grze... Bardzo to dziwne zwazywszy na fakt że Challenge Races zapamiętuje już dobrze. Czy ktoś może mi powiedzieć w czym tkwi problem?
Oczywiscie ze mam, co dziwniejsze, po wlaczeniu gry mam wszystkie kupione/wygrane samochody w garazu i tyle pieniądzorów ile miałem ale postęp cofa się do zera i wszystkie wyscigi musialbym od zera grac...
Nie jestem do konca pewny ale to moze byc wina typu plikow. A mianowicie "tylko do odczytu" sprawdzales ? czy w moich dokumentach nie masz pliku z twoim nickiem i nie jest ustawiony na "tylko do odczytu". Ewentualnie moze w plikach z gra.