Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z plikami 'avi' • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z plikami 'avi'

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

z plikami 'avi'

Postprzez Agerath 17 Lut 2007, 09:32

reklama
Sciągnąłem przez Torrenta 2 filmy: 'Equilibrium' i 'Eragon'. Oba są w formacie 'avi'. Najciekawsze jest jednak to, że nie mogę ich otworzyć ani za pomocą: WMP, ALLplayer, SubEdit-Player, tylko przez DivX'a działa dobrze. Niestety przez ten program(DivX) nie da rady oglądać z napisami. Gdzie ja sobie poradzę z angielskim bez problemów, wielu moich znajomych nie. Sprawdzałem obydwa filmy VideoInspector'em. Wszystko z filmami jest ok, ściągnięte do końca, bez błędów, kodeki do nich mam. Czy wie ktoś może, dlaczego nie mogę przez inny program odtworzyć tych filmów. Kiedy próbuję otworzyć przez WMP,All, albo SubEdit, zawsze wyskakuje okienko:'Wystąpił problem z aplikacją(przykładowo) All Player i aplikacja zostanie zamknięta. Zresztą wiecie, o jakie okienko mi chodzi, mogę wysłać 'wspaniały' raport o błędach do Microsoftu(extra :/) Gdzie jest problem, proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
Agerath
~user

Dołączenie: 18 Gru 2005, 18:06
Miejscowość: ze ścieżki Promienia

Postprzez wojtas 17 Lut 2007, 09:34

sprobuj tym otworzyc:

http://www.programosy.pl/program,vlc-media-player.html
Image
Awatar użytkownika
wojtas
*mod

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:00
Miejscowość: Krzeszyce
Pochwały: 1656

Postprzez AragornXT 17 Lut 2007, 10:12

Dodatkowo zainstaluj kodeki
Awatar użytkownika
AragornXT
~user

Dołączenie: 02 Lip 2006, 17:29
Pochwały: 56

Postprzez Agerath 17 Lut 2007, 11:46

mika150 napisał(a):Dodatkowo zainstaluj kodeki

mam je :D , nic nie dały

wojtas19162 napisał(a):sprobuj tym otworzyc:

http://www.programosy.pl/program,vlc-media-player.html

dzięki, poszło razem z napisami! :D
Awatar użytkownika
Agerath
~user

Dołączenie: 18 Gru 2005, 18:06
Miejscowość: ze ścieżki Promienia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości