Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z otwieraniem folderów • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
Zmieniałem ikonę dla folderów i przeglądałem różne ustawienia w opcjach folderów. Nie wiem co zmieniłem, ale teraz zamiast otwarcia folderu po podwójnym kliknięciu włącza się okno wyszukiwania w tym folderze. Wiecie może jak to naprawić?
Panel sterowania -> Opcje folderów -> zakładka Typy plików -> z listy wybierasz Folder -> klikasz Zaawansowane -> pokazuje się "explore" i "open" -> zaznaczasz "open" i dajesz Ustaw domyślną
W Typach plików mam "Folder" i "Folder plików'. W tym pierwszym mam ustawione open a w drugim nie nie ma takiej opcji, jest tylko "find" i jakieś 3 z winampa.