Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z napędem dvd • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z napędem dvd

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

z napędem DVD

Postprzez mroziu 19 Wrz 2007, 19:20

reklama
Witam, mam napęd Lite-On DVD-RW SHW-1635S i od pewnego czasu nie chce mi odtwarzać płytek z autostartem (przynajmniej tak zauważyłem) płytki z danymi odtwarza, nie wiem czemu, niby coś próbuje wczytać ale słychać takie cichutkie piii( tak jakby z napędu) i płytka się zacina, w ogóle jej nie widzi, próbowałem zaktualizować firmware ale to nic nie dało (jedynie wydaje trochę inny dźwięk przy zacięciu) jeszcze na początku myślałem że to wina płytki, ale inne nawet nowe nie chcą odpalić, nie wiem co jeszcze wymyślić :? :?:
Jak być mądrym?... Ukrywać swoją głupotę ...
Awatar użytkownika
mroziu
~user

Dołączenie: 16 Maj 2006, 17:21
Miejscowość: Zagłębie
Pochwały: 20

Postprzez Reveler 19 Wrz 2007, 19:47

mroziu napisał(a):nie wiem co jeszcze wymyślić

Możesz podpiąć napęd pod inną taśmę i sprawdzić jak będzie sie zachowywać..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości