Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z ipodem nano2 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z ipodem nano2

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

Z iPodem nano2

Postprzez NaturalKiller 24 Gru 2007, 21:42

a więc dzisiaj zawiesił mi się i odwiesiłem go ale w iTunes nie mogę go zsynchronizować, mówi że jakieś błędy są.....
Przywróciłem mu fabryczne ustawienia ale nic to nie dało oprócz tego że iPod się włącza...
Może ktoś wie jak mi pomóc?
NaturalKiller
~user

Dołączenie: 27 Sie 2007, 12:04
Miejscowość: Münich

Postprzez Creative 25 Gru 2007, 10:15

NaturalKiller napisał(a): i odwiesiłem go

Jak?

NaturalKiller napisał(a): iPod się włącza...

Więc wnioskuję, że iTunes nawala.
Usuń progsa i przeczyść rejestr, zainstaluj na nowo.
Awatar użytkownika
Creative
~user

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 13:12
Pochwały: 65

Postprzez NaturalKiller 25 Gru 2007, 14:19

Problem jest taki że iPod działa tylko jak go podłączam i się włącza iTunes to ipod nie widzi że jest podłączony, a jak się on nie włącza to jest wszystko ok
NaturalKiller
~user

Dołączenie: 27 Sie 2007, 12:04
Miejscowość: Münich

Postprzez Creative 25 Gru 2007, 14:52

Zobacz na innym kompie czy też taki problem jest.
Usuń progsa i przeczyść rejestr, zainstaluj na nowo.

?
Awatar użytkownika
Creative
~user

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 13:12
Pochwały: 65

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości