Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z glosnikami logitech z3 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
kupilem nowe glosnikczki 2:1 logitecha z3 noi mam z nimi problem.jesli podglosze je na 2/3 mocy o przerywaja.czas na sprawdzenie juz minął, mam nadzieje ze jest jakas gwarancja, tylko nie jestem pewien czy to wina glosnikow choc jak podlaczylem je pod innego kompa to byl problem ten sam.co moge jeszcze zrobic zanim je zawize do serwisu??i czy to jest wystarczajacy powod do oddania na gwarancje??
karte muzyczna mam taka Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 590 SLI (MCP55PXE) - High Definition Audio Controller
a jesli chodzi o zasilacz to modecom 500 w ale czy to ma jakies znaczenie jesli glosniki maja swoje zasilanie??
[ Dodano: Dzisiaj o 13:03 ] moze ktos odpowiedziec na moje pytania??