Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z gg i winampem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DriverMax • WavePad • JaSFtp • AutoKrypt • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Automize • Metadafender for Chrome
Witam pewnego dnia przestało mi działać radio internetowe gg. Zauważyłem, że w winampie pojawiła się informacja o o upgrejdzie winampa więc byłem pewny, że to tego wina A tu lipa. Mam najnowszego winampa i to nic nie dało żadna stacja nie działa zero błędów czy coś. Na starej wersji winampa wyskakiwał mi błąd standardowy windowsa.
firewalla brak raz na tydzien sprawdzam sobie kompa ewido. konfiguracja jak w podpisie pl. glowna GA-K8NF-9 Gigabajta. karta dzwiekowa zintegrowana. dobra EOT zrobilem jakos przyczyna bylo to ze trzeba miec odpowiedni winamp. na wersji pro nie dziala tylko na lite.. niewiem dlaczego?