Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z gg i winampem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z gg i winampem

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

z gg i winampem

Postprzez Wojtasgls 31 Mar 2007, 09:56

reklama
Witam pewnego dnia przestało mi działać radio internetowe gg. Zauważyłem, że w winampie pojawiła się informacja o o upgrejdzie winampa więc byłem pewny, że to tego wina A tu lipa. Mam najnowszego winampa i to nic nie dało żadna stacja nie działa zero błędów czy coś. Na starej wersji winampa wyskakiwał mi błąd standardowy windowsa.
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Postprzez Dzi@dek 31 Mar 2007, 10:21

Wojtasgls napisał(a):Na starej wersji winampa wyskakiwał mi błąd standardowy windowsa.

Jaki to był błąd :?: Jaką masz konfigurację komputera ( firewall )
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez Wojtasgls 31 Mar 2007, 13:00

firewalla brak raz na tydzien sprawdzam sobie kompa ewido. konfiguracja jak w podpisie pl. glowna GA-K8NF-9 Gigabajta. karta dzwiekowa zintegrowana. dobra EOT zrobilem jakos przyczyna bylo to ze trzeba miec odpowiedni winamp. na wersji pro nie dziala tylko na lite.. niewiem dlaczego?
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości