Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z filmem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z filmem

Miejsce dla każdego kinomanka. Zwiastuny, opinie, recenzje, efekty specjalne. Kochasz Kino - weź udział w dyskusji :)

z filmem

Postprzez Devilek 28 Sty 2007, 16:36

reklama
Otoz sciagnalem sobie caly sezon detektywa monka w rmvb* i mam pewien problemik z ogladnieciem paru odcinkow wyskakuje cos takiego

http://img216.imageshack.us/my.php?image=csbo9.png
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Devilek
~user

Dołączenie: 01 Lis 2005, 13:21
Miejscowość: Tychy
Pochwały: 8

Postprzez Raor 29 Sty 2007, 09:23

Jeśli używasz Windowsa to żaden program nie odtworzy tego formatu pliku.
Zresztą na innych systemach też.
Musisz to przekonwertować do jakiegoś "ludzkiego" formatu, np. .avi, .mpg
Gdybyś używał Linuxa mógłbyś zrobić to bez problemu programem ffmpeg
Niestety na windowsa czegoś podobnego nie znajdziesz, więc lepiej znaleźć te pliki w jakimś innym formacie.
Awatar użytkownika
Raor
~user

Dołączenie: 05 Lut 2006, 15:54
Pochwały: 3

Postprzez t0d 29 Sty 2007, 12:20

Raor napisał(a):Jeśli używasz Windowsa to żaden program nie odtworzy tego formatu pliku.
Zresztą na innych systemach też.
Musisz to przekonwertować do jakiegoś "ludzkiego" formatu, np. .avi, .mpg
Gdybyś używał Linuxa mógłbyś zrobić to bez problemu programem ffmpeg
Niestety na windowsa czegoś podobnego nie znajdziesz, więc lepiej znaleźć te pliki w jakimś innym formacie.

bredzisz - mi jakoś działają RMVB (tak przy okazji - ten format powstał na windowsa)

Devilek - spróbuj innnego odtwarzacza a jeśli to nie pomoże to sprawdź czy masz najnowsze kodeki do rmvb
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Postprzez Devilek 29 Sty 2007, 16:58

Jakos wszystkie inne filmy jakie mam w rmvb dzialaja bez problemowo procz tych paru odcinkow (3)... a co do odtwarzaczy probowalem wszystkimi jakie mam.
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Devilek
~user

Postprzez t0d 29 Sty 2007, 17:13

spróbuj potraktować go programem GSpot (może jakiś dziwnych kodeków wymagają?)

jeśli nie - spróbuj przekonwertować jest do avi (i zobaczyć czy w ogóle te pliki są ok)
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Postprzez Robert 29 Sty 2007, 17:26

Devilek
jakie kodeki ??
Awatar użytkownika
Robert
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 21 Mar 2006, 22:52
Miejscowość: ...
Pochwały: 352

Postprzez Devilek 29 Sty 2007, 17:32

szpak00
-realalt151
-ffdhow
-klitemcodec

t0d

A jakim programikiem np ?

EDIT. Ten programik GSpot w ogole nie wykrywa nawet plikow w rmvb
Awatar użytkownika
Devilek
~user

Postprzez t0d 29 Sty 2007, 18:07

standardowa odpowiedź informatyka: dziwne, u mnie działa:
Image
więc sprawdź wersję GSpot'a
jakim programem przekonwertować? np Aone Ultra RM Converter v2.3.2
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Powróć do Filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość