Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z bloodrane2 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z bloodrane2

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z bloodrane2

Postprzez borek371 15 Kwi 2006, 04:08

reklama
jak w tej grze zmienic to ze jak ruszam myszka w gore to sie patrze w gore a nie dol :/ ...to sie inwersja nazywa...chyba...ale niemoge tego w opcjach znalesc...moze ktos wie??<musze kupic okulary chyba> ... :oops:
borek371
~user

Dołączenie: 14 Mar 2006, 21:29
Pochwały: 11

Postprzez denzi91 15 Kwi 2006, 10:22

To sie nazywa Invert Mouse w podstawowych opcjach tam to masz :) zauwazysz zreszta :)

Autor postu otrzymał pochwałę
Ja nie skamlę nie,ja pluję w twarz...
Jestem śmieszny czort więc śmieję się...
Awatar użytkownika
denzi91
~user

Dołączenie: 11 Gru 2005, 18:28
Miejscowość: HelL
Pochwały: 6

Postprzez borek371 15 Kwi 2006, 13:09

Dobra znalazlem w opcjach kamery :/ ..ale nazywalo sie to niaczej...
w kazdym badz razie dzieki za zainteresowanie...
borek371
~user

Dołączenie: 14 Mar 2006, 21:29
Pochwały: 11

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości