Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z adapterem usb-ide • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z adapterem usb-ide

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

z adapterem usb-ide

Postprzez itq5 27 Wrz 2007, 17:41

reklama
mam taki problem ostatnio zakupiłem dokładnie na tej aukcji adapter ide-usb http://allegro.pl/item244466887_adapter_usb_ide_box_12_m_gw_fv_w_wa_od_reki.html

mam laptopa nc6000 z napedem dvd a chciałem podłączyć nagrywarke... podłączam wszystko jak opisali zworka na master zasilanie usb itd...i co sie okazuje wykryło sprzęt ale pisze ze moze on działac niepoprawnie...w menadzeze sprzętu wykrywa go ale pisze ze urządzenie nie działa poprawnie co za tym idzie nie pokazało nawet nowego napędu...prubowałem na laptopie z 2ma napędami nic ciągle to samo...próbowałem też na pc stacionarnym...i jest ten sam kłopot jak myślicie w czym może być wina..? bo nie wiem czy go odsyłać na gwarancji specialnie reinstalke windy dałem dziś i nadal nic mam windows XP
itq5
~user

Dołączenie: 28 Lip 2006, 20:05

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości