Która konsola wg Was jest lepsza? Jestem w kropce i nie wiem co kupic bo grafike mają praktycznie taką samą, X360 jest dłużej na rynku, a PS3 troche mniej. Co zrobilibyscie na moim miejscu?

. Za PS3 zapłacimy 1200zł, a za Xboxa 800zł. Wiec różnica jest. Chyba jednak wezme Xboxa
. Za PS3 zapłacimy 1200zł, a za Xboxa 800zł. Wiec różnica jest. Chyba jednak wezme Xboxa  .
.

(I pewnie jeszcze jakieś tytuły...).
 (I pewnie jeszcze jakieś tytuły...).

MaTi napisał(a):A jak wygląda sprawa z przeróbką na piraty? : )
ToServeAndProtect napisał(a):+ ban na net

<=== WWW
 <=== WWW 

kjubus napisał(a):a ja moze jeszcze dodam od siebie, ze IMO xbox ma wygodniejszego pada.
 Sprawa indywidualna ..
 Sprawa indywidualna .. 

co dla mnie jest nieporozumieniem bo w końcu KONSOLA to KONSOLA
 co dla mnie jest nieporozumieniem bo w końcu KONSOLA to KONSOLA   
  (chociaż jedynie żałuje God of War i Uncharted ale co tam
 (chociaż jedynie żałuje God of War i Uncharted ale co tam   )
 ) do FPS'ów i innych tego typu gier teraz siadając do PS'a strasznie dziko mi sie gra na tym Dualu a Sixaxis to jakaś pomyłka
 do FPS'ów i innych tego typu gier teraz siadając do PS'a strasznie dziko mi sie gra na tym Dualu a Sixaxis to jakaś pomyłka  (ale to moja opinia)
 (ale to moja opinia) co w PS3 jest jak na razie na poziomie niemowlęcia
 co w PS3 jest jak na razie na poziomie niemowlęcia  z nudów pozdro.
 z nudów pozdro.

kjubus napisał(a):IMO xbox ma wygodniejszego pada. i z tego co wiem, nie tylko ja tak sadze;)
 (dualshock stał się zdecydowanie za mały), świetnie leży w dłoni..No po prostu idealnie
 (dualshock stał się zdecydowanie za mały), świetnie leży w dłoni..No po prostu idealnie 

).
 ). ).
 ). .
 .

tymbardziej zjak nie bedziesz kozystal z XBL'a
 tymbardziej zjak nie bedziesz kozystal z XBL'a moim zdaniem bierz Elita
 moim zdaniem bierz Elita  

.
 .

bo karte 256 mb to wiem bo do zapisywania gier. Miałem psx wiec minimalne pojecie mam ale nie na zaawansowanej konsoli.. mam kompa ale jednak chce sie porwac na konsole...
 bo karte 256 mb to wiem bo do zapisywania gier. Miałem psx wiec minimalne pojecie mam ale nie na zaawansowanej konsoli.. mam kompa ale jednak chce sie porwac na konsole... Bardzo bym prosił o pomoc;-)
 Bardzo bym prosił o pomoc;-) 

Snake. napisał(a):I w dodatku jest tańszy. Za PS3 zapłacimy 1200zł, a za Xboxa 800zł. Wiec różnica jest. Chyba jednak wezme Xboxa
.
 a jak masz karte w konsoli zamiast dysku to gdzie będziesz instalował gry...?
 a jak masz karte w konsoli zamiast dysku to gdzie będziesz instalował gry...? 
MaTi napisał(a):A jak wygląda sprawa z przeróbką na piraty? : )
nevesu napisał(a):Czyli ogolnie warto brac tego za 1100 ? Czy poczekac do swiat i cos dorwac na alledrogo ? A moze lepiej sie troszeczke wstrzymac na tego nowego xa ? (Phenon, phonon nie pamietam ;d ).
kajtekjr napisał(a):kjubus napisał(a):a ja moze jeszcze dodam od siebie, ze IMO xbox ma wygodniejszego pada.
Heh.. Widać każdy ma inne odczucia... Dla mnie pad SIXAXIS i jego wcześniejsze wersje dla PSX i PS2 są wygodniejsze niż pad do X360Sprawa indywidualna ..
Sith[PL] napisał(a):teraz na dysk mozna zapisywac gry..
sluzy tez do sciagania roznych rzeczy przez XBL
Premium i elite maja wszytsko tylko ze elite jest czarne i ma wiekszy dysk od premium
ale zawsze mozna sobie dokupic dysk wiec milego wyboru

Osobiście nie jestem przekonany do starszych wersji xboxów (przegrzewanie, rod, głośna praca itd).
Wszystko zależy od tego w jakim stanie jest sama konsola, bo z grubsza jak sie patrzy to wszystko się opłaca tylko nie wiadomo czy nie będziesz musiał wymieniać za jakiś czas laseru/napędu.
 Nie zaluje
 Nie zaluje  nowke ofkorz
 nowke ofkorz 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość