Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Wyłączający sie komp • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Cześć.Mam problem z komputerem córki.Niby działa, ale potrafi nagle się wyłączyć i podejmować próby włączenia.Takie harce powtarza w kółko.Wiem,że młoda zapakowała part.systemową (ma jakieś 300 mb wolnego miejsca). Podpowiedzcie mi proszę, od czego zacząć szukanie problemu. Czy np. zasilacz? Wszelkie podpowiedzi są dla mnie bardzo cenne.
kalcyt13, podaj cały konfig kompa razem z marką i mocą zasilacza//
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Okocza, zaraz pogmeram w starych postach, bo kiedyś ja go używałem. Odezwę się niebawem.
Dodano 12.08.2009 21:42:21: Niestety, dopiero jutro podam konfig
Dodano 12.08.2009 22:20:04: proc. athlon 2,11 (jestem przekonany,że był 1,7, ale taka wartośc mi się wyświetliła) RAM 1GB Grafika Radeon 9600 pro zasilacz Chieftec GPS-300AB-100L 350W Może tyle wystarczy...
kalcyt13 napisał(a):Wiem,że młoda zapakowała part.systemową (ma jakieś 300 mb wolnego miejsca). Podpowiedzcie mi proszę, od czego zacząć szukanie problemu
Na przykład od zwiększenia miejsca na dysku. Co do zasilacza - jest to dosc dobra marka choć jak wiadomo nic nie jest wieczne a komputer nie wygląda na jakiś Bóg wie nowiutki (moze sie myle:P) takze zasilacza pewnie swoje juz wychodzil i moze juz padać. Jak masz inny komputerek w domu(albo od znajomego) to mozesz podmienic na chwile zasilacz i bedzie od razu wiadomo co i jak, czy to jego wina czy jednak trzeba jej szukać gdzieś indziej.