no to czyli to all badziew i obojetnie jak jest postawiona konosla ?
Czy lezy czy stoi i tak jest dobrze

tak mam to rozumiec.
 tak mam to rozumiec.				

tak mam to rozumiec.
 tak mam to rozumiec.				

CrossFire napisał(a):obojetnie jak jest postawiona konosla ?
 Nie mogłem znaleźć odpowiedniej fotki, żeby sprawdzić... Jeżeli są to raczej lepiej, żeby leżał poziomo...
 Nie mogłem znaleźć odpowiedniej fotki, żeby sprawdzić... Jeżeli są to raczej lepiej, żeby leżał poziomo...

Gipkoszy napisał(a):Dzisiaj gram sobie w ET: QW i nagle konsola zaczela strasznie burzec wiec ja wylaczylem. Gralem moze jakies 30 min i konsolka byla zimna. Poczekalem jakies 2h i wlaczylem ja ponownie. Po paru sekundach zaczela buczec i pojawily sie 2 czerwone diody. Konsole mam przerobiona wiec odpada zaniesienie jej do serwisu. Prosze o pomoc.

CrossFire napisał(a):jak wy dlugo gracie na swoich konsolach

Chyba raz zagrałem w Empiku
 Chyba raz zagrałem w Empiku  Chciałbym zakupić taką konsole. Pytania:
 Chciałbym zakupić taką konsole. Pytania:
 )
 )
 No i nie mogę się doczekać GTA4 na PC które i tak mi nie pociągnie na tej puszcze. Dzięki za pomoc
 No i nie mogę się doczekać GTA4 na PC które i tak mi nie pociągnie na tej puszcze. Dzięki za pomoc 

1. Czy można podpiąć pod monitor? Jak można to proszę powiedzieć jaka przejściówka.
2.Jaką wersje wybrać? (jak już mówiłem jestem kompletnym laikiem w sprawach konsol)
Kenji napisał(a):3. Czy będzie znaczna różnica między telewizorem a zwykłym 19 calowym monitorem?
 , mniejsza pikseloza i lepsza kolory
 , mniejsza pikseloza i lepsza koloryKenji napisał(a):4. Czy dam rade w jakiś sposób odpalić pirata?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości