Nie musisz mi tego tak łopatologicznie tłumaczyć;). Ten plik jest pusty, tzn. jest w nim tylko jeden znak, a mianowicie
#.
Mam problemy z tym forum. Bo kilka elementów jak sprawdziłem w źródle strony pochodzi z google... I jak mi firefox stronę ładuje to się zatrzymuje na każdym z tych elementów, próbuje wczytać, a potem po kilku sekundach braku odpowiedzi przechodzi do kolejnego elementu. I tak podsumowując zawsze czekam minute na otwarcie forum, i przy każdym przemieszczaniu sie:/.
A tak z ciekawości sprawdziłem gdzie ostatnio Eset znalazł Wirusa i sie okazało, że w
C:/Windows/System32/Drivers/ACPI.sys był trojan.
dziwny-problem-z-internetem-vt131008.htmlWidzę, ze nie tylko ja mam tan problem. Też mam Windows XP, ale internet z rootera kablem pociągnięty (UPC).
Nie wiem czy to może mieć związek ale ostatnio mi nagle komp sie zaciął i wyłączył. Po tym nie mogłem go włączyć, nim sie pojawiło cokolwiek na ekranie to słyszałem tylko bardzo szybkie pipczenie. Po godzinie kombinowania, wpadłem na głupi, a jak się okazało skuteczny sposobi na naprawę. Odpiąłem wszystkie kable od kompa(sam kabel od zasilania nic nie dał) i wpiąłem. o Dziwo włączył się. Ale i tak już wcześniej miałem problemy z google, wiece raczej nie ma żadnego związku.