PS.Prosze o link do rozsadnego serwera na ktorym online jest ~150 os.
zadne triale takie jak riviera mnie nie interesuja
PS2.ersje od 1.8.0 wzwyz moga byc
PZDR

aaa i mam pytanko serwery takie jak raventhold,burninglegion sa platne?

. Wie ktoś czemu tak sie dzieje? Mam takiego patcha jak wymaga server. To możliwe, że dlatego iż ściągnałem grę w wersji GB a nie US?
 . Wie ktoś czemu tak sie dzieje? Mam takiego patcha jak wymaga server. To możliwe, że dlatego iż ściągnałem grę w wersji GB a nie US? 

Co do tego serwa co podal atlantis to mysle ze nie jest dobry na laczu 512kb/s? i ile tam ma grac 4 osoby?
 | My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP
| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP

. Po prostu na tym servie sobie nie pograsz. szukaj innego. Nie moze wyswietlic strony czyli strona serveru sie skopala. PoZDROdziobek napisał(a):jak chce sie połończyc by sie zrejestrować to wyskakuje ŻE NIEMOŻE WYŚWIETLIĆ STRONY. czemu

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości