Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 wirtualne pieniądze • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Witam szukałem owej informacji w opcji szukaj lecz nie znalazlem dlatego pisze nowy temat.Mam na tej stronce "gram" 90 wPlnów i chce kupic countera anathology i czy za całość moge zapłacić tymi pieniędzmi wirtualnymi czy tylko np 10 złoty odlicza z gry i 10 z moich wirtualnych?z gory dziekuje za odpowiedz
Nie możesz zapłacic wszystkimi wirtualnymi pieniędzmi. Np. jeśli za tą grę maksymalna kwota płacenia wirtualnymi pieniędzmi jest 10 zł to tylko tyle możesz nimi zapłacic. Wiem bo sam zamawiałem The elder scrolls morrowind za 19 zł i mogło mi odliczyc 4 zł.
wielkie dzięki czyli na csie anatology 5 zloty nawet nie chce mi sie klikac do mm mam pare metrow i 5 zloty w te czy w te to mi dynda dzięki za odpowiedzi