Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Windows nie widzi bluetootha • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Windows nie widzi bluetootha

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez kalcyt13 13 Paź 2008, 22:47

reklama
Witam.Próbuję sobie przesłać za pom. bluetootha parę fotek na komórkę.Klikam na fotkę ppm,wyślij do.. uez.bluetooth.I dostaję komunikat,że
System Windows nie może znaleźć żadnych urządzeń Bluetooth. Upewnij się, czy odbiornik radiowy Bluetooth jest włączony i podłączony do tego komputera, oraz czy włączone jest urządzenie Bluetooth. Wykonaj instrukcje instalacji dostarczone z urządzeniem, a następnie kliknij przycisk Wyszukaj ponownie.

O co może chodzić, bo nie mogę zatrybić? Jeśli do komunikacji używam Nokia PC suite, to nie mam kłopotów.Generalnie możnaby to olać, ale interesuje mnie,czemu tak się dzieje?
Ma ktoś z Was pomysł?
Pozdrowionka.
Awatar użytkownika
kalcyt13
~user

Dołączenie: 08 Sty 2006, 12:02
Miejscowość: Dolny Śląsk

Postprzez acco 08 Lis 2008, 22:54

Nie wiem dlaczego tak się dzieje,ale też tak mam.
Wydaje mi się,że zależy to od telefonu,bo nie ma problemu np.z Motorolą,czy Sony Ericsonem,ale Plusfon i Samsung już nie chwyta bluetooth za każdym razem. :idea: :idea: :idea:
acco
~user

Dołączenie: 06 Sty 2007, 20:54
Miejscowość: Jelenia Góra
Pochwały: 6

Postprzez Wojtasgls 08 Lis 2008, 23:05

Jaki telefon?, jaki bluetooth?, jaki system?
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości